Flyer T8 als beste uit de test bij Consumentenbond

Fietsers vallen als een blok voor e-bikes uit de T-serie van Flyer. Dat blijkt uit reacties van gebruikers zelf en resultaten van verscheidene gezaghebbende tests in het land. Het gevestigde fietsenmerk haalt hoge cijfers in de laatste tests van de Consumentenbond en ElektrischeFietsen.com.
Bij de Consumentenbond komt de Flyer T8-serie als beste uit de e-biketest 2016. Met name de automatische ondersteuningsstand, de sterke ondersteuning onder alle omstandigheden en de goede rijstabiliteit maken volgens de bond van deze e-bike een absolute winnaar. De experts van ElektrischeFietsen.com zijn bij de Flyer T5.1 vooral gecharmeerd van de nette afwerking van het frame, de goede hydraulische schijfremmen en het heldere, grote display. De handige USB-aansluiting in de computer ziet men als een pluspunt. Overall score: 9,0.
Rolls Royce onder de e-bikes “Tevreden fietsers. Dát is waarvoor we het dag in dag uit allemaal doen. Eén van onze klanten noemt de Flyer T8-serie in een review bij de Consumentenbond ‘de Rolls Royce onder de e-bikes’. Een mooier compliment kunnen we ons niet wensen. Ook de cijfers van de laatste tests bewijzen dat onze T-serie top is”, zegt Laura Mooij, marketing manager van Flyer. “Er is bij de ontwikkeling van de e-bikes uit de T-serie gezocht naar een balans tussen comfort, veiligheid, elegantie en kracht. De modellen lenen zich voor veelzijdig gebruik: korte ritten, langere tochten en bergachtig terrein.”
Test de T-serie onbeperkt bij ons op ons grote buitenterrein. Bij Scoofie is het iedere dag “opstapdag”.