Fietsen

Elektrische fietsen

In onze showroom van ca. 1.000m2 vindt u de grootste keuze elektrische fietsen van de regio. Al onze merken zijn gespecialiseerd in het produceren van elektrische fietsen. Het feit dat u bij ons de winnaars vindt van de Plus Magazine en Telegraaftest (ism de fietsers- en consumentenbond) is dan ook geen toeval. Daarnaast hebben wij de E-Bike van 2013 in ons assortiment! De fietsen staan ruim opgesteld zodat u ze goed kunt zien. Wij hebben een zeer groot buitenterrein waar u in alle rust, zonder enig ander verkeer, de fietsen uit kunt proberen.

Nieuw: Lifestyle fietsen

Wij hebben het gehele gamma Cortina lifestyle fietsen in onze showroom. Cortina is momenteel het grootste merk op dit gebied binnen Nederland  Van de “omafiets” tot de hippe urban-lijn, wij hebben het. Ook hierin heeft u bij ons dus de grootste keuze.

In onderstaande link vindt u onze beschikbare nieuwe fietsen.

Nieuwe Fietsen

Gebruikte fietsen

Natuurlijk hebben wij ook gebruikte fietsen. Stuk voor stuk scherp geprijsd. Deze fietsen zijn door ons uitvoerig gecontroleerd en voorzien van een onderhoudsbeurt. Het betreft zowel elektrische, stads-, hybride en tourfietsen. In onderstaande link vindt u onze voorraad gebruikte fietsen.

Gebruikte Fietsen